Bir SMM Panelinde Müşterilerin Altı Ağrı Noktası
Bir SMM Panelinde Müşterilerin Altı Ağrı Noktası

Bir SMM Panelinde Müşterilerin Altı Ağrı Noktası


Söylemeye gerek yok, Sosyal Medya Pazarlama (SMM) paneli işi günümüzde hızla büyüyen bir internet trendi haline geldi. Dünyanın her yerinden insanlar, kişisel profillerini iletmek veya tanıtmak ve işlerini pazarlamak amacıyla diğer birçok web platformu dahil olmak üzere Facebook, Instagram ve YouTube'a kaydolur.

Dijital mecralarda üst sıralara çıkmak için SMM panellerinden beğeni, takipçi, abone satın alma emirleri verirler . Ve müşteriler ile SMM hizmet sağlayıcıları arasındaki bu sanal etkileşim modunda, müşteriler her zaman çevrimiçi panellerin çoğundan standart düzeydeki hizmetleri alamayabilir. Bu blogda, ilgilendiğimiz konu, bir müşterinin veya müşterinin bir SMM smm'den uygun hizmetleri alırken sıklıkla karşılaştığı sıkıntılara ışık tutmaktır.


Müşteriler iyi bir SMM panelinden gerçekten ne bekler 

Ben bir müşteri olsaydım, siparişin verilmesinden, açıklamada belirtilen süre içinde tamamlanmasına kadar sorunsuz bir şekilde gerçekleşmesini kesinlikle beklerdim. Ardından, güvenli bir ödeme yöntemiyle şeffaf, adil ve hızlı bir para işlemi, herhangi bir müşterinin bir SMM hizmet sağlayıcısından beklediği diğer en önemli husustur.

Siparişe başlamadıkları için biraz hayal kırıklığına uğrarlar, siparişi ne zaman tamamlayacakları konusunda endişe duyarlar ve nihayetinde dolandırıcılıktan korkar ve şüphe duyarlar. Sonuçta kimse cebinden bir kuruş bile kaybetmek istemez.



2013 yılından bu yana Medyabayiciniz Smm paneli şikayetleri ve sorunları biletler üzerinden yoğun spekülasyonlarla izliyor. Sonuç olarak panel, bu metodolojik temel gerçeklerden bazıları hakkında bazı pratik analitiklere ulaşır ve Smm Panel kullanıcıları için hayal kırıklığına neden olan bazı önemli sorunlu noktaları bulur.



01. Sipariş zamanında başlamıyor.

SMM müşterilerinden ve müşterilerinden gelen en yaygın itiraz, panele verdikleri siparişlerin ya başlamaması ya da zamanında tamamlanmasıdır. Örneğin, bir sipariş birkaç saat içinde başlamak üzereyken, uygulamada tamamlanması günler alıyor ki bu da özellikle yeni bir müşteri için çok beklenmedik ve şok edici bir durum.

Öte yandan, Çocuk paneli sahipleri ve temelde SMM hizmetlerini başkalarına satan Api kullanıcıları gibi profesyoneller, gerçekten büyük bir zorluğun tuzağına düşüyorlar. Çünkü bayi Smm panelinden hizmet alıyorlar ve müşterilerinin güvenini kazanmak için verdikleri sözü tutmaları gerekiyor. Müşteriler, siparişin bir şekilde zamanında eksik olduğu tespit edildiğinde şikayette bulunmaya başlarlar ki bu, işlerini onurlu bir şekilde yürütmeleri için büyük bir tehdittir.



02. Eksik Sipariş, teslimat yapılmadan 'Tamamlandı' olarak işaretlendi.

Bazen panel web sitesinde yanlış sipariş durumları görüntülenebilir, bu da müşterilerin yaşadığı başka bir kafa karıştırıcı sorundur. Müşteri, yeni bir siparişi değiştirdikten sonra, 'Tamamlandı' veya 'İptal edildi' olarak işaretlenmiş bir siparişin eksik olduğunu fark ederse, doğal olarak hizmet kalitesi hakkında iki kez düşünmesine neden olur. Aslında bu sorunun nedenleri hem panelden hem de müşterinin sayfa URL'sinden veya hesabından kaynaklanıyor olabilir.



03. Düşen Siparişler Zamanında Doldurulmaz.

Siparişlerden gelen takipçilerde veya abonelerde küçük bir düşüş yüzdesi, SMM panel hizmetlerinde meydana gelen ortak bir özelliktir. Ancak %5'ten %10'a kadar düşerse Müşteriler huzursuz olur ve gerilir. Genellikle, bırakılan siparişlerini Yeniden Doldur düğmesiyle veya müşteri destek ekibinin yardımıyla yeniden doldurma seçeneğine sahiptirler. Çoğu zaman dolum butonu düzgün çalışmıyor ve panel biletlerine cevap vermiyor.



04. Gecikmeli İade Politikası

İade Politikası, müşterilere çok fazla acı veren en önemli noktalardan biridir. Ayrıca bugüne kadar bir panelin güvenini ve dürüstlüğünü ölçmek için bir göstergedir. Bir müşteri yatırdığı parayı geri aldığında her şeyin dışında en azından bu panelin bir dolandırıcılık ya da dolandırıcılık olmadığına inanır.

Ancak iade işlemi, iptal edilip kalan bakiyenin hesaplanarak müşterinin hesabına geri gönderilmesi şeklinde uzun bir süreçtir. Bu nedenle birçok smm paneli politikaya bile uymamaktadır.



05. Ödeme Yöntemi.

Güvenli bir ödeme yöntemi veya ağ geçidi, özellikle API kullanıcıları veya Alt Panel sahipleri için SMM işindeki para işlemlerinde hayati bir rol oynar. Birden fazla hizmet için sipariş vermek için para eklemek ve iptal etmek veya iade almak için para çekmek, şeffaf yazışmalar bir SMM müşterisinin zorunlu talebidir.



06. Bilet uzun süre fark edilmeden kalır.

Müşteriler ile panel arasındaki iletişim SMS veya 'Bilet', müşterinin panel yönetimi ile iletişim kurabilmesini sağlayan yoldur. Müşteri Destek Ekibi, müşterinin sorunlarına cevap verir ve mümkün olan en kısa sürede çözüm sağlamaya çalışır. Bir müşterinin biletinin fark edilmediğini ve cevaplanmadığını görmesi o kadar sinir bozucu ki, sonunda tatmin olmuyor.



Sonuç olarak, aşağı yukarı, her SMM servis sağlayıcı paneli, herhangi bir kusur olmaksızın performansını sağlamakta başarısız olur. Hayati gerçeklerden biri, Facebook, Instagram veya YouTube ve diğer sosyal medyadaki beğeni, takipçi ve abone algoritmasındaki sürekli değişikliktir. Bir diğeri de müşterilerin her zaman en iyi hizmeti en ucuz fiyata aramalarıdır.

Medyabayiciniz yalnızca temel nedenleri bulmaya ve müşterilerin maruz kaldığı yukarıda belirtilen zorlukları azaltmaya kararlıdır. destek ekibi, işletim ekibi ve web geliştirme ekibi arasındaki yukarıda bahsedilen güçlü kombinasyon, sosyal medyanın sürekli değişen algoritmaları ve güncellemelerine uygun olarak uyumlu bir denge kuruyor.